Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Snabb inflytt istället för HemDirekt

Nu lanserar vi ett nytt boendekoncept: Snabb inflytt. Vi vill att du som snabbt behöver en lägenhet, till exempel efter en separation, vid nytt jobb, flytt till Västerås eller vill flytta hemifrån ska ha möjlighet till det. Därför inför vi Snabb inflytt.

Vad är Snabb inflytt?

Snabb inflytt är lägenheter som har max en (1) månad kvar till inflyttning. När en lägenhet är ledig för uthyrning publiceras den tillsammans med övriga lediga lägenheter under två dygn. Under den tiden har du möjlighet att anmäla ditt intresse. Lägenheter med snabb inflytt hyrs ut på köpoäng, precis som övriga lägenheter.

För att ha möjlighet att hyra en Snabb inflytt-lägenhet behöver du:

  • Uppfylla våra grundkrav för att hyra lägenhet.
  • Vara beredd att ta lägenheten så snart den är ledig att hyra.

Ikon för snabb inflytt (lila bakgrund med tre lodräta streck och ett hus i kursivt)

Lägenheter med snabb inflytt känner du igen i listan över lediga lägenheter, genom att kolla efter den här ikonen. Finns ingen sådan ikon vid någon ledig lägenhet har vi ingen Snabb inflyttslägenhet att erbjuda för tillfället.

Här presenteras alla ledig lägenheter (inklusive Snabb inflytt)

Snabb inflytt ersätter konceptet HemDirekt

HemDirekt var lägenheter som precis som Snabb inflytt var lediga just nu eller som blev lediga inom kort. Även dessa publicerades under två dygn. Skillnaden är att HemDirekt-lägenheterna lottades ut bland de som anmälde intresse. Gällande Snabb inflytt går vi efter köpoäng.

Anledningen till den här förändringen är att vi med HemDirekt inte nådde den målgrupp vi ville. Vi ville nå de som var i stort behov av en lägenhet snabbt. Det kan vara till exempel personer som har separerat, har skaffat ett nytt jobb, flyttat till Västerås eller vill flytta hemifrån. Vi kan se att vi inte nådde dem via HemDirekt. Därför introducerar vi nu Snabb inflytt.

Det här är alla våra boendekoncept

 

Område: