Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sök de sista lediga lägenheterna på Vetterstorp

Fram till och med 19 maj har du möjlighet att söka en av de helt nyrenoverade lägenheterna på Vetterstorp. Vi har 44 ettor–fyror att erbjuda.

På omtyckta Vetterstorp har vi byggt om och renoverat 297 lägenheter i storleken 1–4 rum och kök. De charmiga 60-talshusen, med naturen inpå knuten och gångavstånd till city, har fått nytt liv.

Sök nu!

Nu har du chansen att söka en av de sista lediga lägenheterna som är helt nyrenoverade. De finns på Karlavagnsgatan 1 och Hammarbacksvägen 14, A-C på Vetterstorp. Under perioden 7–19 maj hittar du dessa lägenheter på vår hemsida, under Lediga lägenheter.

Balkong och uteplats – perfekt på gröna Vetterstorp

Möblerbara uteplatser och balkonger förstärker den fina boendekänslan. Mellan husen finns trivsamma gårdar med sittplatser och vackra tallar.

Läs mer om området Vetterstorp

 

Grönområde med lekpark, bänkar, gräsmatta och rabatt. Lekande barn i lekparken och ungdomar sittandes vid parkbänk med bord.
Vetterstorp – Lekpark/grönområde
Höghus på åtta våningar med grå fasad och gula balkonger. Parkering i förgrunden.
Karlavagnsgatan på Vetterstorp
Visningskök med de tre olika alternativen: Natur med skåpsluckor i trä och bänk med marmormönster,Klassisk i vitt och luckor med så kallade speglar samt mörk bänkskiva och till sist Modern med släta vita luckor och bänkskiva i marmormönster.
Visningskök med de tre olika varianterna Natur, Klassisk och Modern.

Se fler bilder från kök och badrum – scrolla ner längst ner på sidan

Område: