Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

TV4 är tillbaka från och med i dag söndag (22/12)

Uppdatering 22/12: Ett avtal är nu på plats mellan Com Hem och TV4 gällande kanalerna TV4, Sjuan, TV12 och C More. Det innebär att sändningarna nu är igång igen. All information hittar du på Com Hems hemsida. De uppdaterar den kontinuerligt.

Aktuell information på Com Hems hemsida

Tidigare information – 21/12-2019

Com Hem nådde i går fredag en muntlig överenskommelse med TV4. Det innebär att alla Com Hem-kunder (och Boxer-kunder) får preliminärt tillbaka TV4-kanalerna från och med den här helgen (21-22 december), så fort slutförhandlingarna är klara. Det betyder att det just nu inte är helt säkert.

De kanaler som avtalet gäller är TV4, C More (för er som har det) samt vissa andra TV4-kanaler. Tänk på att det inte är slutförhandlat ännu, så det kan blir förändringar. För att ha koll på om det blir förändringar och i så fall vilka, gå in på  Com Hems hemsida. De uppdaterar informationen så fort det blir några förändringar.

Aktuell information på Com Hems hemsida

 

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng