Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Tyck till om våra stadsdelar – Bäckby är först ut

Är du Bäckbybo? Eller är du inte Bäckbybo? Spelar ingen roll så länge du vill tycka till om Bäckby. Anmäl dig nu och kom till Kopparlunden 24 oktober kl 17.00 för att ge dina synpunkter, spana in en film och ta en fika. Välkommen!Tillsammans med Västerås stad gör Kollage en kartläggning av nuläget i Västerås stadsdelar.
Hur upplever de boende sin stadsdel och hur upplevs Bäckby av de boende och andra? Vilka förutsättningar och möjligheter finns? Kom och prata med dem om hur en plats kan formas för att göra skillnad, få människor att mötas, utvecklas och bli ett attraktivt besöksmål. Och hur Kollage kan göra skillnad!

Kom och tyck till!

Dina synpunkter och engagemang behövs och kan göra nytta. Svaren kommer att ligga till grund för en behovsanalys och handlingsplan för att bidra till Bäckby vision 2020. Du bjuds på fika och filmkonserten Dina Grannar med Nils Berg Cinemascope.

Välkommen!

Tid: 24 oktober, kl 17–20
Plats: Restaurang Koppar, Kopparlunden

Här anmäler du dig till träffen

Var med i undersökning om våra stadsdelar

Hur upplever du Bäckby idag? Ge oss en snabb bild. Du kan svara som boende, verksam på Bäckby, sällan- eller aldrig-besökare. Frågorna är enkla och tar bara en minut att svara på.

Till frågorna

Det här är Kollage – en kraftsamling som vill stärka människor och gemenskap

Eldsjälar med kultur, jobb, utbildning, empowerment och idrott i ryggen. Med önskan att luckra upp gränser. Med ambitioner att ge människor plats. Med hopp om minskad segregation. Med tro på att förändring skapas ur gemenskap. Kollage är en ny kraftsamling som vill ge fler människor möjligheter till sysselsättning, ingångar till samhället och möten med varandra. Först och
främst riktar vi oss till de som bor, verkar och besöker Bäckby.

Kollage bildades hösten 2017 och är en sammanslutning av Jobbpunkt Mimer, Kulturstiftelsen Arty, Västerås Kulturskola, Västerås Folkhögskola, Föreningen here 4U och Västmanlands Idrottsförbund.

Område:

Bäckby