Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till en helkväll på Kollage

Tisdag 12 december med start 18.30 bjuder vi in till en helkväll på Kollage. Här lyssnar du både till LinkedIn-experten Rolf Lindström och Bosse Karlsson blues.

Föreläsning, Rolf Lindström, LinkedIn-expert

Kom igång med LinkedIn och utöka ditt nätverk. Föreläsningen är perfekt för dig som vill lära dig mer om LinkedIn och hur du marknadsför dig själv – oavsett om du söker jobb eller vill använda plattformen i ditt arbete.

Rolf Lindström har en gedigen bakgrund inom digital marknadsföring, har utbildat över 400 personer på LinkedIn, samt att han redan 2015 var topp 10 av alla marknadsförare på LinkedIn Sverige.

Rock och blues på Bäckby

Efter föreläsningen får du ta del av Bosse Karlsson blues. Bosse samlar några av sina musikaliska vänner till en blues och rockig fortsättning på kvällen.

Bosse har sedan 70-talet varit en av Västerås flitigaste gitarrister och levererar alltid intensiv rock och blues med finess, skicklighet och känsla. 

Anmäl dig

Du anmäler dig till Mimers stadsdelsutvecklare Åke på ake.larsson@mimer.nu, så ses vi på Kollage (Bäckby torggata 7) tisdag 12 december klockan 18.30.

Vi bjuder på glögg och lussebullar, välkommen!

Aktiviteten arrangeras av Mimer och Sensus.

Område:

Bäckby