Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vårnumret av Hemma Hos

I dagarna delas vår kundtidning Hemma Hos ut till alla hyresgäster. Här kan du redan nu läsa tidningen digitalt.

Nu väntar vi verkligen på våren och att naturen ska fyllas av fågelsång och grönska. Kommer det lite sol och värmer oss blir det också hög tid att se över uteplatsen för dig som har en sådan. I tidningen berättar vi om hur du sköter den på bästa sätt.

Det är inte bara fåglarna som flyttar när det blir vår. Planerar du ett nytt boende kommer det gå att söka nybyggda lägenheter både på Skallberget och på Emaus under våren. Läs mer om kvarteret Älgen och Tegnérlunden på mimer.nu. En del hyresgäster får även flytta tillfälligt när vi behöver ta hand om och renovera vissa fastigheter. Det är en omfattande process i många steg. I det här numret berättar vi om hur en ombyggnation går till, från planeringsstadiet till hyresgästens tillbakaflytt.

Tack till dig som sorterar!
Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till våra hyresgäster. Ni har under 2020 återvunnit 1 966 ton avfall (metall, textil, glas, plast, tidningar, papper och matavfall) vilket motsvarar 328 fullvuxna elefanter. Nästa utmaning är att öka sorteringen av restavfallet så det motsvarar ännu fler elefanter.

Läs Hemma Hos nr 1/2021

Om Mimers kundtidning Hemma Hos
Alla våra hyresgäster får Hemma Hos direkt hem i brevlådan fyra gånger/år. Nummer två delas ut till samtliga västeråsare som samhällsinformation. Vi gör reportage hos hyresgäster, diskuterar bostadspolitiska- och miljöfrågor samt presenterar vår verksamhet och våra medarbetare. I tidningen finns det alltid tävlingar och schysta erbjudanden med Mimerkortet.

Saknar du tidningen, har du tips på nyheter eller är ett företag som vill annonsera eller vara med på Mimerkortet? Kontakta kommunikation@mimer.nu

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng