Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi besiktigar ditt garage

Den 2020-05-26 utför Mimer en besiktning av alla våra garage på Viksäng, Skiljebo, Haga, Hemdal, Malmaberg, Lillåudden och Öster Mälarstrand Det innebär att vi kommer titta i ditt garage för att se att de används på rätt sätt. Vi tittar även på att du förvarar rätt saker där.

Det är viktigt att alla garage används på rätt sätt så att de inte utgör en brandrisk eller att någon kommer till skada. Inför besiktningen kan du kontrollera att du använder ditt garage på rätt sätt.

Läs om hur du får använda garaget 

Så går det till

Vi går in med huvudnyckel i ditt garage när vi gör besiktningen. Information om garaget är godkänt eller inte efter besiktningen lämnas på en lapp i ditt garage när vi är klara.

Om garaget inte uppfyller kraven på hur det får användas sker en första ombesiktning
2020-06-09. Om kraven fortfarande inte är uppfyllda vid ombesiktningen får du betala för eventuell el du dragit själv och vi bokar en andra ombesiktning.

Om garaget inte uppfyller kraven vid den andra ombesiktningen tar vi bort och förvarar garagets innehåll och du får stå för den kostnaden.

Huvudnyckel

Om du inte vill att vi använder huvudnyckel är det viktigt att du kontaktar vårt kundcenter och gör en serviceanmälan på 021-39 70 00. De bokar då in en tid så att du kan vara med vid besiktningen.

 

 

 

Område:

Haga Hemdal Lillåudden Malmaberg Öster Mälarstrand Skiljebo Viksäng