Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi besiktigar ditt garage

Den 13 oktober utför Mimer en besiktning av alla våra garage på Skälby, Bäckby, Fredriksberg och Vetterstorp. Det innebär att vi kommer titta i ditt garage för att se att de används på rätt sätt. Vi tittar även på att du förvarar rätt saker där.

Det är viktigt att alla garage används på rätt sätt så att de inte utgör en brandrisk eller att någon kommer till skada. Inför besiktningen kan du kontrollera att du använder ditt garage på rätt sätt.

 

Läs om hur du får använda garaget (länk)
https://www.mimer.nu/hyra-och-bo/for-dig-som-bor-hos-mimer/parkeringar/parkeringsregler/

 

Så går det till

Vi går in med huvudnyckel i ditt garage när vi gör besiktningen. Information om garaget är godkänt eller inte lämnas på en lapp i ditt garage när vi är klara.

 

Om garaget inte uppfyller kraven på hur det får användas sker en första ombesiktning
10 november. Om kraven fortfarande inte är uppfyllda vid ombesiktningen får du betala för eventuell el du dragit själv och vi bokar en andra ombesiktning.

 

Om garaget inte uppfyller kraven vid den andra ombesiktningen tar vi bort och förvarar garagets innehåll och du får stå för den kostnaden.

 

Huvudnyckel

Om du inte vill att vi använder huvudnyckel är det viktigt att du kontaktar vår felanmälan på 021-39 70 00. De noterar då in att ni vill bli kontaktade och vi hör av oss till er någon dag innan för att boka en tid.

Område:

Bäckby Fredriksberg Skälby Vetterstorp