Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi renoverar tvättstugan på Svalgången 14

21 mars kommer vår entreprenör Totalbyggen påbörja arbetet med att renovera tvättstugan på Svalgången 14. Arbetet beräknas vara klart i slutet av juni. Tvättstugan är stängd under tiden arbetet pågår.

Vad innebär arbetet?

Tvättstugan kommer att byggas om och yteffektiviseras. Väggarna kommer att målas och golvet bytas ut. Vi kommer dessutom installera nya tvättmaskiner och torktumlare.
Tvättmaskinerna kommer att bli självdoserande. Det innebär att du inte fyller på tvätt- och sköljmedel själv, det sköter maskinerna åt dig. De nya maskinerna är miljövänligare, drar mindre el och hålls rena och fräscha längre då självdoseringen gör att inga tvätt- och sköljmedelsrester ligger kvar i och på maskinerna.
När din tvättstuga öppnar igen kommer Mimer stå för ditt tvätt- och sköljmedel – helt utan extra kostnad. Tvättmedlet är allergivänligt och Svanenmärkt och du kan enkelt välja bort sköljmedel när du tvättar.

Vad behöver du göra?

Under tiden arbetet pågår går det inte att boka eller använda tvättstugan. Om du behöver tvätta har du istället tillgång till tvättstugan på Antikvarievägen 8. Den bokar du som vanligt via Mina sidor eller direkt vid bokningstavlan utanför aktuell tvättstuga, mellan 21 mars och slutet av juni.

Tvättstugan på Antikvarievägen 8 har fått ett nytt passersystem (även din tvättstuga på Svalgången 14 kommer få nytt passersystem) så du behöver byta ut dina nuvarande droppar mot nya droppar. Du kommer att få lika många nya droppar som det antal droppar du har idag.

Vi kommer att finnas på plats för att dela ut dropparna utanför din tillfälliga tvättstuga på Antikvarievägen 8, måndagen den 14 mars klockan 10-12 och tisdagen den 15 mars klockan 16-18. Tänk på att ta med legitimation för att kunna hämta ut dina nya droppar.
Vid dessa tillfällen får du träffa några av oss som jobbar på Vallby. Vi kommer att berätta om hur din tillfälliga tvättstuga fungerar och bjuda på fika.

De nya dropparna kommer att fungera direkt för porten och den tillfälliga tvättstugan, så när du har hämtat ut dina nya droppar kan du byta ut dem mot dina gamla. De droppar du har idag kommer att tas bort ur systemet den 4 april och efter det kan du kasta dina gamla droppar i restavfallskärlet i din miljöbod.

Har du Frågor?

Om du har frågor går det bra att kontakta Björn Hedlund som är projektledare på Mimer via bjorn.hedlund@mimer.nu eller 021- 39 73 15.

Område:

Vallby