Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi ska byta ditt låssytem

Systemet är fullt på Fyrbåksvägen 1–3 så vi behöver byta nycklar och cylinder till er lägenhet, förråd och övriga utrymmen. Det är slut på delningar så man kan inte göra nya cylindrar och nycklar, om hyresgästen tappar sina nycklar och vill ha ett cylinderbyte.

Så här går bytet till

Kvitteringen av nycklar kommer att ske i trapphuset på Fyrbåksvägen 1 och 3 den 12 oktober mellan kl. 16:00 – 18:00. Efter det datumet får ni kvittera ut nycklarna på Navets kundcenter under våra ordinarie öppettid, mån-tors kl. 10:00 -17:00 på Gasverksgatan 7. Tag med legitimation!

Om Du skickar ett ombud för att hämta nycklarna så måste ni skriva en fullmakt.

Vad behöver du göra

Du behöver kvittera ut dina nycklar före 20 oktober och meddela om du har fler än 3st nycklar. Kom ihåg att ha både den gamla nyckeln och den nya nyckeln kvar till att Protect you har bytt lås i alla allmänna utrymmen.

gå in med huvudnyckel

Protect you kommer att börja byta cylindrar under vecka 43. Dom börjar på Fyrbåksvägen 1-3 sen tar dom Fyrbåksvägen 14-16

Kontakta oss senast 19 oktober om du har husdjur eller inte vill att Protect you går in med huvudnyckel.

Har du Frågor?

Om du har frågor går det bra att kontakta vår områdessamordnare Claes Lindblom på  021-39 7243  eller claes.lindblom@mimer.nu

Område:

Lillåudden