Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vill du som bor i Skultuna vara med och utveckla ditt område?

Nu har du och dina grannar möjlighet att vara med och påverka utemiljön och aktiviteterna där ni bor, genom en så kallad Boendebudget.

Vad är Boendebudget?

Boendebudget är en metod som innebär att du som boende får vara med och bestämma vad en del av ditt områdes underhållsbudget ska användas till. I Skultuna ska vi nu genomföra Mimers första Boendebudget tillsammans med dig och dina grannar.

Budgeten består av 100 000 kronor och det du kan vara med och påverka kring är utemiljön och sociala aktiveter på temat ¨Tillsammans¨.

Så går det till

Skriv ner ditt/ert förslag i formuläret som landade i din brevlåda i slutet av vecka 27, hur förslaget ska genomföras samt uppskattad budget. Lämna sedan förslaget i vårt brevinkast på Ventilen, Västeråsvägen 31, senast onsdag 31 augusti.

När vi fått in samtliga bidrag väljer personal från Mimer ut de förslag som är genomförbara och ligger inom budget. Dessa förslag presenteras här på hemsidan, där du samtidigt har möjlighet att vara och med rösta.

Förslaget får kosta max 100 000 kronor att genomföra (inklusive moms).

Var med och rösta

20–30 september har alla som bor hos Mimer i Skultuna möjlighet att rösta på det förslag man tycker bäst om, här på hemsidan.

Det vinnande förslaget presenteras på mimer.nu i början av oktober.

Frågor

Om du har frågor om Boendebudget är du välkommen att kontakta vår Stadsdelsutvecklare Katarina på 021-39 73 55 eller katarina.bilberg@mimer.nu, eller vår Stadsdelssamordnare Samir på 021-39 70 18 eller samir.mohamed@mimer.nu.

Område:

Skultuna