Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Arbeten i din lägenhet

Vi är måna om dig som hyresgäst och om våra medarbetare och ställer därför om vårt arbete från och med tisdag 14 april. Vi kommer inte att göra arbeten hemma hos dig om det inte är absolut nödvändigt.

Dessa arbeten är nödvändiga att göra inne i lägenheten

De arbeten som är nödvändiga är de som annars skulle innebär fara för dig som person eller om det gäller en nödvändig funktion i lägenheten. Exempel på sådana situationer är: vatten, el, kylskåp, toalett. Är du osäker om ditt ärende är absolut nödvändigt eller inte, är du naturligtvis välkommen att höra av dig till oss.

Vi ställer om – det här gör vi

Våra kvartersvärdar spenderar vanligtvis större delen av sin dag ute hos våra hyresgäster men nu planerar vi om. Vi jobbar fortfarande för dig som hyresgäst. Nu fokuserar vi istället vårt arbete på att ta hand om gemensamma utrymmen, våra gårdar och andra underhållsarbeten utomhus. Vi jobbar också med det vi kan för att förebygga smittspridning i våra fastigheter.

Vi ställer om från och med tisdag14 april.

Finns det andra inplanerade arbeten hos dig?

Om du har ett planerat arbete i just din lägenhet som inte är en serviceanmälan, till exempel ventilationskontroll eller plus-/tillvalsarbeten, kommer du att bli kontaktad med mer information.

Varför gör vi det här?

Vi gör detta av omtanke om dig och våra medarbetare och för att bidra till minskad smittspridning.

Viktigaste råden just nu

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk
  • Tvätta händerna med tvål och vatten – ofta
  • Håll avstånd till andra

Följ myndigheternas bekräftade information och rekommendationer

Så här håller du dig informerad om våra olika åtgärder

Vi har en nyhet som alltid är uppdaterad med den senaste information. Du hittar även de tidigare direktiven där i fall du har missat något. Du är givetvis även välkommen att höra av dig till oss.

 

Ta hand om dig!

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng