Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Rörelsepromenad för alla

I dessa tider kan vi tyvärr inte längre ha våra träffar såsom sittgympan, Mimers Dance School och olika seniorträffar. Samtidigt är rörelse, naturupplevelse och medveten närvaro bra för både kroppen och knoppen/huvudet. Därför har vi tagit fram en rörelsepromenad. Det ger dig allt ovanstående samtidigt som du följer myndigheternas restriktioner.

Med omtanke om dig vill vi göra din utomhusvistelse lite roligare. Vi hoppas att vår rörelsepromenad ger dig det.

Vad är en rörelsepromenad?

Samtidigt som du tar en promenad får du små uppdrag att utföra. Det kan till exempel vara att du ska hälsa på dem du möter, lyssna på olika ljud eller känna efter olika dofter på gården.

Talonger med de uppdrag du ska utföra under din promenad

Det finns två olika varianter av rörelsepromenad som du kan välja mellan. En är mer riktad till dig som är senior och en till dig som är junior. Men det hindrar inte från att du gör båda. Fyll i talongen/talongerna digitalt eller skriv ut om du har möjlighet och tycker att det blir enklare för dig. I vissa trapphus finns även utskrivna talonger.

Talong för rörelsepromenad 2020 – senior (pdf)

Talong för rörelsepromenad 2020 – junior (pdf)

Det här är ingen tävling. Du ska inte skicka in talongerna. Även du som inte bor hos oss är välkommen att delta.

Frågor och funderingar?

Om du har några frågor är du välkommen att mejla vår trygghetsvärd Katarina på katarina.bilberg@mimer.nu

Hoppas du vill vara med!
Vi tänker på er, var rädda om varandra.

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng