Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vi ändrar våra rutiner för servicebesök och arbeten hemma hos dig

Vi fortsätter att göra allt vi kan för att minska smittspridningen av Covid-19. Vi följer myndigheternas rekommendationer och vi har tydliga rutiner för våra besök.

I och med de lokala restriktionerna som nu gäller i Västmanland vidtar vi följande försiktighetsåtgärder vid besök i din lägenhet:

  • Kravet för att vi ska kunna utföra arbete hemma hos dig är att ingen är hemma under besöket.
  • Vi kontaktar dig inför besöket så att du vår veta när vi kommer.
  • Om du har en bokad tid och inte lämnat din lägenhet när vi eller vår entreprenör kommer så kan vi inte utföra arbetet. Vi kommer då gå därifrån.

Det här är för både din och vår säkerhet.

Behöver det åtgärdas just nu?

Du som hyresgäst bör också fundera över om ditt ärende måste åtgärdas just nu eller om det kan vänta. Vi minskar risken för smittspridning om vi undviker besök som inte är nödvändiga just nu.

Vill du anmäla ett ärende är du välkommen att ringa oss på 021-39 70 00 eller kontakta oss via Mina sidor.

Du kanske inte behöver vår hjälp?

På sidan Sköt om din lägenhet har vi samlat ett gäng tips och trix på hur du själv kan sköta om saker i din lägenhet.

Sköt om din lägenhet

Hur länge ska det vara så här?

Vi vet inte hur länge det här läget kommer gälla. Vi följer de rekommendationer som myndigheterna ger. Utifrån det beslutar vi löpande hur vi ska agera. Vi har samlat all information om hur vi agerar på sidan Våra åtgärder med anledning av Coronaviruset.

Våra åtgärder med anledning av Coronaviruset

 

Tack för din förståelse!

Område:

Alla områden; Bäckby Centrum Fredriksberg Gideonsberg Gryta Haga Hammarby Hemdal Hökåsen Jakobsberg Kajstaden Kristiansborg Lillåudden Malmaberg Nordanby Oscaria Öster Mälarstrand Oxbacken Pettersberg Råby centrum Skälby Skallberget Skiljebo Skultuna Studentbostäder Vallby Vega Vetterslund Vetterstorp Viksäng