Återlämning av dina garagenycklar/förrådsnycklar

Det är snart dags för dig att lämna tillbaka dina nycklar. Läs nedan vilka alternativ du har för återlämning.


Informationen gäller inte för dig som redan har lämnat tillbaka dina nycklar.

Välj ett av följande alternativ

1. Lämna nycklarna till Mimer den 17 januari senast klockan 12:00

Sista dag för att lämna tillbaka dina nycklar är den 17 januari klockan 12:00. Du lämnar nycklarna i Mimers brevlåda som finns på väggen intill dörren till Mimers kundcenter, på Gasverksgatan 7. Brevlådan är tillgänglig måndag–fredag 8–17. Om nycklarna lämnas in för sent behöver du betala för ett låsbyte.

2. Lämna nycklarna till Mimer tidigare än 17 januari

Vi tar gärna emot dina nycklar tidigare än 17 januari om du har möjlighet till det. Du lämnar då nycklarna i Mimers brevlåda som finns på väggen intill dörren till Mimers kundcenter, på Gasverksgatan 7. Brevlådan är tillgänglig måndag–fredag 8–17.

3. Lämna nycklarna direkt till den som har garaget/förrådet efter dig

Det är okej för Mimer att du lämnar nycklarna direkt till den som ska ha garaget/förrådet efter dig om det passar er båda. Ni behöver då fylla i och signera en nyckelkvittens och skicka en kopia av kvittensen till oss.

Nyckelkvittens mellan hyresgäster (pdf)

Saknar du nycklar, droppar eller fjärrkontroll?

Om du redan nu vet att du saknar nycklar, droppar eller fjärrkontroll ska du direkt ringa Mimers kundcenter på 021–39 70 00 (knappval 2) så beställer vi ett låsbyte. Ett låsbyte för garage kostar cirka 1 900 kronor. Ett låsbyte för förråd (om det inte är hänglås) kostar mellan 1 800–4 700 kronor. Om det saknas nycklar, droppar eller fjärrkontroll och du inte har hört av dig till oss i förväg tillkommer en kostnad på 1 000 kr, utöver kostnaden för låsbytet.

Är du sjuk?

Är du sjuk skickar du någon annan för att lämna tillbaka dina nycklar.