Återlämning av dina garagenycklar/förrådsnycklar

Det är snart dags för dig att lämna tillbaka dina nycklar. Läs viktig information här nedan.


Informationen gäller inte för dig som redan har lämnat tillbaka dina nycklar eller om du redan fått annan information från Mimer.

Lämna tillbaka garage/förrådsnycklar

Du lämnar samtliga nycklar till Mimers kundcenter på Gasverksgatan 7, senast klockan 12.00 första dagen efter att hyreskontraktet gått ut. Om den dagen inträffar på en lördag, söndag eller en helgdag ska du lämna nycklarna den första vardagen därefter.

Du lämnar nycklarna i Mimers brevlåda som finns på väggen intill dörren till Mimers kundcenter, på Gasverksgatan 7. Brevlådan är tillgänglig måndag – fredag klockan 8–17. Om nycklarna lämnas in för sent behöver du som flyttar ut betala för ett låsbyte.

Vi tar gärna emot dina nycklar tidigare om du har möjlighet till det.

Om du och den som har garaget/förrådet efter dig vill sköta nyckelöverlämningen mellan varandra – kontakta Mimers kundcenter för mer information

Saknar du nycklar, droppar eller fjärrkontroll?

Om du redan nu vet att du saknar nycklar, droppar eller fjärrkontroll ska du direkt ringa Mimers kundcenter på 021–39 70 00 (knappval 2) så beställer vi ett låsbyte. Ett låsbyte för garage kostar cirka 1 900 kronor. Ett låsbyte för förråd (om det inte är hänglås) kostar mellan 1 800–4 700 kronor. Om det saknas nycklar, droppar eller fjärrkontroll och du inte har hört av dig till oss i förväg tillkommer en kostnad på 1 000 kr, utöver kostnaden för låsbytet.

Är du sjuk?

Är du sjuk skickar du någon annan för att lämna tillbaka dina nycklar.