Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

För en tid sedan skickade vi ut en enkät till dig och dina grannar där i stort sett alla av er valde att tycka till om ombyggnationen! Ett stort tack för de svar som kom in, de hjälper oss i vårt framtida arbete!                                     

Hundra procent!

Vi är så glada över att flera av frågorna fick hundra procent nöjdhet och att merparten är nöjda med ombyggnationen och sin nyrenoverade lägenhet.

Några delar som fått högsta betyg är bland annat trivsel i lägenheten efter ombyggnationen, köket, trapphuset och städningen av det tillfälliga boendet. Bemötandet från personalen på plats och informationsmaterialet är andra delar som fått höga betyg.

Vad kan vi göra bättre?

Förråd

Förråden har fått lite lägre betyg. De har idag i stort sett samma storlek som före ombyggnationen, då vi utgått från dessa. På vissa ställen har vi behövt anpassa oss efter befintliga betongväggar och för att få en godkänd passage mellan förråden.  

Matförråden har vi tagit bort för att få plats med en ny tvättstuga och installationer till fastigheten. En del yta har även använts till nya förråd.

Miljöbod

Miljöboden har också fått lägre betyg. Här har vi inte renoverat i ombyggnationen, men vi sätter in extra ronderingar inne i och utanför miljöbodarna så det inte ska bli fullt eller lämnas avfall som inte ska vara där.

Serviceanmälan

Om du upptäcker fel i lägenheten anmäler du det åter igen till vår serviceanmälan via Mina sidor eller 021-39 70 00 så ska vi hjälpa dig.

Vi är så glada att du är nöjd med din ombyggnation och vi vill rikta ett stort tack för ditt tålamod under renoveringen av din lägenhet.

Välkommen hem!