Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Planerat arbete med översyn av värmesystemet

Tidigare i år påbörjades en översyn av värmesystemet i din lägenhet. Den 17 januari kommer vår entreprenör JT Energi påbörja att mäta temperatur och justera värmesystemet på Säbygatan 3-13. Arbetet pågår på olika adresser och beräknas vara klart 26 januari.

Vad innebär arbetet?

För att få bra luft och rätt temperatur inne behöver värmesystemet ses över och ställas in. Arbetet sker inne i lägenheterna och i garage. En tekniker från JT Energi kommer vid flera tillfällen gå in och ut för att se över och justera alla elementen de två dagarna som anges nedan. Det tar totalt cirka 30 minuter.

När utför vi arbetet?

Arbetet kommer ske vardagar klockan 7–17 under de dagar i listan nedan. De kommer arbeta i en fastighet i taget enligt ordningen nedan.

  • Säbygatan 3 och 5 måndag 17 januari och 24 januari
  • Säbygatan 7 och 9 tisdag 18 januari och 25 januari
  • Säbygatan 11–13 onsdag 19 januari och 26 januari

 

Det här behöver du tänka på

För att arbetet ska kunna utföras behöver du flytta undan möbler eller andra saker som står i vägen för elementen. Om du är hemma vill vi med anledning av Covid-19 att du håller avstånd och befinner dig i annat rum än där arbetet sker.

Får vi gå in med huvudnyckel?

Vi uppskattar om du ger oss rätt att använda huvudnyckel för att komma in i din lägenhet och garage. Det underlättar både för dig och oss. Du behöver inte passa en tid när du måste vara hemma och vi kan utföra vårt arbete på ett effektivt sätt. Vi ringer alltid på och väntar en stund innan vi går in med huvudnyckel.

Om du inte vill att vi går in med huvudnyckel, utan i stället vill boka en tid, behöver du kontakta JT Energi på 070-624 16 01 eller mejla jonas.thunberg@jtenergi.se
senast 10 januari. Var tydlig med vilken adress och lägenhet det gäller.

Om du känner dig sjuk

Om du känner dig sjuk när vi ska komma till dig, även vid lättare symptom, måste du kontakta JT Energi på 070-624 16 01.

Frågor?

Har du frågor om arbetet går det bra att kontakta
Jonas Thunberg, JT Energi på 070-624 16 01.

 

 

 

Område:

Skiljebo